Pumpar - för hushåll och kommunala anläggningar

Brunnsborrarna i Östersund AB har sitt pumplager i Hökbäck, Lit, ca 2 mil norr om Östersund. Vi har ett stort urval av pumpar som passar till fritidshus, villor och kommunala anläggningar.

Med en välutrustad verkstadsbuss och utbildad personal utför vi installation och service av pumpar, pumpstyrningar och vattenreningsutrustning.

I vår verkstad har vi möjlighet att testa och provköra din pump. Nya pumpar och tillbehör har vi i lager för försäljning.

Vattenrening

Kontakta oss så förmedlar vi vattenanalyser och ger rådgivning om du har problem med ditt vatten. Vi installerar och har service på vattenreningsutrustning. 

VATTEN VÅRT VIKTIGASTE LIVSMEDEL!

Utan att vi tänker på det konsumerar vi dagligen ca 220 liter vatten per person och dygn. Därför är det också viktigt att vattnet du får från din egen brunn håller en bra kvalitet.

En vattenanalys är därför en bra start för att ta reda på vad ditt vatten innehåller. När du får provsvaret så ser du bl a hårdhet, järnhalt mm och du får samtidigt ett förslag på vattenreningsutrustning om det finns ett behov.

Våra filterlösningar utgår alltid från dina behov, vilket innebär att vi kan erbjuda allt från standardlösningar till nyckelfärdiga speciallösningar.

Vattenreningsutrustning och tillbehör har vi till stor del i lager för försäljning.

Vi hjälper dig med ditt vatten!

Vi samarbetar med:

Debe Flow Group är ett helsvenskt bolag specialiserat på vattensystem för borrade brunnar. I sortimentet finns även energibrunnstillbehör.

Debe tillverkar och säljer handbyggda svenska djupbrunnspumpar. Pumpen har dessutom hela 5 års garanti och drivs av en högkvalitativ motor från världsledande motortillverkaren Franklin Electric.

H2O Filterteknik är en del av Debe Flow Group och tillhandahåller filter för att rena eller lufta ditt vatten. Ett vattenprov är första steget för att se om ditt vatten behöver åtgärdas.